Energie besparen dankzij zonnepanelen

Elektriciteitswerken Vanmellaerts Bryan plaatst al jaren zonnepanelen in Meulebeke en omgeving. Dankzij de technische kennis en aanpak weet deze elektriciteitsspecialist elk project tot in de puntjes te realiseren. Zowel nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten komen in aanmerking en hij werkt in de ganse regio van Oost- en West-Vlaanderen.

Eigen hernieuwbare energie

Zonnepanelen blijven populair dankzij het bekomen van een goed rendement en een laag E-peil van uw woning. Het opwekken van energie uit zonnestralen is gemakkelijk en wordt gerealiseerd zonder tussenkomst van storende bewegende elementen of geluid.  Elektriciteitswerken Vanmellaerts Bryan plaatst ook hoogkwalitatieve SMA-omvormers. Een goede omvormer is immers de motor van heel het systeem voor omzetting van een zonnestraal naar elektriciteit. De SMA-omvormers zijn geschikt voor aansluiting op alle types zonnepanelen.

Van offerte tot keuring

Elektriciteitswerken Vanmellaerts Bryan adviseert u uitgebreid over de voor- en nadelen van zonnepanelen. Ook de keuring na installatie wordt professioneel uitgevoerd, zodat u de garanties krijgt die u toekomen. Ondanks het wegvallen van de energiecertificaten, haalt u nog steeds veel voordeel uit het plaatsen van zonnepanelen door het herleiden van uw energierekening tot een minimumbedrag.

In onderstaande fotogalerij krijgt u alvast een eerste indruk van het vakmanschap van Elektriciteitswerken Vanmellaerts Bryan in Meulebeke. Aarzel niet om meer informatie of een offerte op maat aan te vragen!